Isnin, 23 Februari 2009

pusing-pusing ke genting

Hari ahad smalam saje2 ke genting...x penah naik keta sampai ke atas...pusing2 nak parking, tapi parking atas full..yg ada tingkat bawah...malas pulak...lagi pun amoi kecik ni titon...so nama pun pusing2...kami pun pusing2 sambil naik keta...

gambar ni kat jalan nak turun balik....ngeri nyer

masa ni dalam pukul 2 ptg...alisya baru bangun tido..rasa macam gayat..da x bole nak langkah lebih2...



bila turun baru nampak jalan ni sebenarnya bukan atas tanah...konkrit..bertiang2 rupernya...ngeri la pulak...masa naik memang ada part jalan yg curam sangat..kalau aku yg bawak keta sure x lepas nye...macam ada lesen je bunyinye...he he


masa ni singgah jap kat awana...laki aku ni takut sangat x bole masuk...ala x da sapa nak check kita ni sewa otel ke tak...ada taman skit...nyaman tul..alisya tengah tengok itik





dia suka iklan itik digi..skang tengok itik betul2..dalam sangkar ni ada itik, ayam, ayam belanda, burung, burung merak...
masa tahun 2004, pernah kursus kat sini...tu yang tau ada taman...



ait mana alisya???





ooo kat abah rupe nye...he he x prasan pulak...



alisya yg suke berjalan2...kalau da berjalan x mo dukung


masa untuk balik...cuaca x tentu...gelap nak ujan...masa ni da rintik2...kalau bole nak lama skit...beshnya kalau dok kat sini...
balik tu singgah mc d...saja relax2 bagi alisya main kat play ground mc d...





masa ni aktiviti pas makan...boring tul...layan alisya main 2 dgn bukunyer





macam tau jer nak snap gambar dier
masa ni tengah tengok my star lg...ok la tapi akan lebih ok kalau x ada makhluk sparuh kat atas pentas tu...wat spoil je...
teringat masa kat itm dulu...b4 masuk aku pernah pegi btm-biro tata negara...satu group dgn satu mamat lembut ni...
bila masuk itm, satu batch cuma lain course je...mula2 it's just normal guy yg lembut...then bila da jumpa spesis yg sama, sikit demi sikit berubah nak jadik gurl...actually more tu sotong...emm alahai...last sem, sebab dok luar kampus...he become she wearing skirt...aku tak tau apa yg sebenarnya golongan ini mahu....golongan khunsa memang ada tapi kebanyakannya memang lahir sbg boy kan...harap2 anak kita x terpengaruh...minta di jauhkan..

smalam my cousin dapat bb boy, muhammad umar..tahniah...alisya akan tua 2 tahun dari bb ni..nanti kita g tengok yer...

2 ulasan:

  1. wahh.. alisya dah pandai jln eh? rayyan gakk tak jln2 lagi. baru jalan 2 or 3 tapak pastu dia sambung merangkak....

    BalasPadam
  2. stahun sminggu pandai jalan..tapi x tau cakap mcm rayyan...tau merajuk jer..

    BalasPadam