Isnin, 20 April 2009

rumah ku, anakku...

ini le keja aku tiap minggu...p tengok umah...ilang rasa teruja..aku call balik tppt, sebenarnya kena ada surat dr arkitek baru bole release kunci....bodoh la sapa yg kata ngan aku minggu ni bole dapat kunci...da le berlagak...x pe2...



ini rumah yg bakal aku & family kecik aku duduk...actually ini rumah baris depan...pagar x bukak lagi soo amek gambar ni dr perumahan sebelah..da lame siap tapi x dapat gak kuncinya...pemaju lambat ke kerajaan?





abah dia pakai kan sarung muka helmet...kena cakap..ala comelnya alisya....baru maintain x bukak...macam org potong rumput pulak..he heh heh



nampak x pipi sebelah bengkak?




ni pulak masa kat klinik...bulan ni aku asik coti je..kejap demam..kejap kena begok...doktor pun heran nape leh kena nih...aku review internet, begok akan surut lepas 4-5 hari tapi alisya ni masuk ari ke-3 da ilang...confuse nih betul ke begok???



anak dara nih memang x bole tengok ibu dia senang...nih baru lepas tarik ikat rambut aku..mentang2 rambut ciput...amoi ni jeles kat ibu dia...



skang sofa nih small matter kalau nak panjat...da terer serba serbi...smalam aku saje je tunjuk kat amoi abah tengah tido...dia trus bangun & tepuk muka abah ...bahayanya kejut org camni...sabar je la tengok amoi nih...gigi nak tumbuh lagi 2...air liur tu nasib la kena kat sapa..tapi rasa cool je bila dia hulur tuala suh lap...amboi bijaknya..camana nak marah kan...
minggu nih aku akan sibuk ngan hhin---hari harta intelek negara...kalau dengar iklan kat tv/radio--yg nyanyi dikir barat tuh....ramai org x tahu apa maksud harta intelek...tapi bila hak da kena amek ngan org len baru le prasan tempat nih...tapi da terlambat coz kes camni kena g court le...





1 ulasan:

  1. Hmmmmmm sib baik amoi kicik tepuk muka,kalo dia korek idung abah dia,lg naya

    BalasPadam