Jumaat, 12 Jun 2009

up date gambo my sweet2 home



ruang tamu depan...mentang2 umah aku je yg da pasang kipas, si chan lepak pulak kat sini ye..



donlight kat ruang makan



donlight kat ruang tamu...bezanya yg ni ada corak & kurang kilat..yg kat atas tu mahal skit




yg ni lampu kat depan pintu kayu..aku x nak wat plaster siling kat sini utk letak lampu gantung..ok gak tapi cam senget skit..aku suka lampu ni coz nampak cam pelita minyak..antik gitu



ni ler dapur ku...tempat berangan sambil masak..he he he..pasni amoi x bole kacau aku masak..nantikan ye amoi ibumu ini masak yg tah brapa kali sminggu




sinki ku..sinki berkembar ni banyak makan space...kalau beli yg satu pun ok tapi aku dan en somi bermata rambang bila membeli...




ok bahagian peti ais...en somi kata peti ais dua pintu will coming soon..heh heh..






gambar keseluruhan dapur ku...alhamdulillah cukup la untuk kami bertiga



jom naik atas...ni gambar ruang tamu dari tangga




lampu diniding kat tangga...aku suke simple, senang nak cuci...karang kalau berbunga bagai, banyak la pulak tenaga aku nak bersihkan...



lampu kat family area kat atas...simple gak...tak nampak la



tada...tapi mungkin tugas mencuci serah kat en somi...gayat la kat tepi tangga ni...




ni bilik utama...just lampu bulat je & kipas je...maaf muka en somi x penuh...alhamdulillah cukup ini da dikira amat selesa bg kluarga kecik kami...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan