Selasa, 15 September 2009




kalau en somi ingat...gambo sape ni? heh he he...gamba den la masa tgh bergetah dulu...kurusnya aku masa tu(sesi puji di sdiri)...seingat aku, masa aku duduk kat umah along, aku jarang makan lebih dari pukul 9.30mlm...pas balik kg muka mesti tembam, perut pulak buncit skit...so dlm 3 ke 4x sminggu waktu malamnya aku akan buat senaman kaki, skipping & pumping selama 15 minit...lagi 20 ke 30minit aku akan menari apa gaya yg aku suka...memang badan fit, bentuk pun ok...


tapi bila da dok umah sewa..camana nak exercise depan roommate...pastu ari2 balik mlm cos ada projek kat opis...hu hu sikit demi sikit my badan naik...mana x nya makan bege 2ke 3x sminggu, malam pulak tu...kebetulan en somi masa tu da start ajak kua..alamak abes diet sihat...masa ni tabiat makan bertukar...endingnya dr berat 50kg, nak masuk tetap(kije) naik 54kg...sblm pegnen 57 kg...masa tunggu ari dlm 72kg...abes pantang 62 kg...hu hu mcm mana nak ilangkan 5 kg nih??? skang 18 weeks 62 kg...bulan pose bole la...pas pose siap le aku nih...
gambo masa da sampai bulan masa pegnen kan amoi..besau rasanya perut ni..skang pun trase cam besar tp nape owang dlm tren x bg aku duduk? ha ha tak peh ati boto la...

4 ulasan:

  1. sama lah kita...dulu selim melim. :)

    bila balik kg?

    BalasPadam
  2. ari jumaat..tp balik belah somi dulu dlm semalam..yong balik mana?

    BalasPadam
  3. thn ni turn umah asben, sungai besi. pastu baru balik seremban..umak mak.

    BalasPadam
  4. Mane bley tak ingat.....ini date kat Tmn Melati
    depan balai bomba,belakang petronas tmn melati....mmg le slim mase tu.....

    BalasPadam