Selasa, 8 September 2009

x da tajuk lagi


aku dlm mood kemalasan nak g seminar ni...ari ni just sesi soal jawab je...ngantuk tul kalau dengar jepun speaking bi...longhat dia mmg x ilang..lagipun itu tangga berjalan tuh servis dr tengahari smalam sampai ke pg ni..wa penatnya...smalam ms tunggu en somi kat stsn cheras aku da nak nangis kepenatan...ubatnya cuma tido je...balik umah cukup sakit serba serbi...kaki, pinggang, badan..kecian adik dlm perut, sabar ye macam ibu ni...


nak cite pasal amoi g soping la...niat sbenar nak cari baju aku...tapi apa yg berkenan sume x fit ngan badan aku ni(he he nampak perut je)..lengkap la baju, kasut & sandal si amoi ni..masa cuba sandal tu dia da x nak bukak..so en somi suh cashier tu potong tali & pakai kat amoi...masuk kedai jual toys..amoi da amek satu bear & nak kuar trus...amboi2 sabar ajela..aku suh tukar yg murah skit, so amek la spongebob kecik...ok la...penat sbenarnya layan si amoi ni..ada satu masa en somi terlepas pandang, takut jugak la masa tu..nasib baik sales girl kat situ bagi tau...rasanya pasni ajak along @ aku sorang je gi soping...senang ati skit...


sepanjang aku naik tren ni, hanya skali org offer aku duduk...hu hu penat..aku kena pakai baju pegnen ke?rasanya bj kurung muat lagi sampi pas raya...berat x naik..mungkin turun skit nanti..akceli agak fobia bila check up pas raya, cos badan aku ni akan naik berkilo2 lebih had...harap2 x kena minum air gula...aku pun da tanya dr mimi tu, dia kata masa 8 bln baru tengok balik cos masa first bb alhamdulillah ok..berat just 3 kg je & xda penyakit yg hinggap kat aku & bb..tapi hanya Allah yg tau betapa seksanya bila kita betul2 berselera nak makan tapi kena hadkan..masa tu susu pun amat sedap...skang susu ni x bole nak masuk..spanjang bulan pose ni x minum susu langsung...tu yg sakit2 badan ni..


bila klik2 blog ni, jiran depan umah telah menambah blog ni dlm blognya..time kasih atas salam perkenalan...maaf kalau aku ni agak senyap...biasanya aku memang kadang2 segan nak beramah mesra...langsir yg asik tetutup tu ada sebabnya...sebabnya aku x da langsir putih..hu hu kalau aku selak kang nampak trus kedapur...so bukak skit je...harap2 menjadi le projek aku nak beli mesen jahit...bole aku jahit sdiri langsir yg simple2 ni...nak tempah pun kena berganda2 rmnya...

3 ulasan:

  1. so pas ni kene ah beramah mesra dgn semua jiran....ni bukannye tmn saga tau....so mlm ni kite g tengok mesin jahit plak,nak jahit langsir kan

    BalasPadam
  2. oh, boleh menjahit ye. boleh ambil tempahan klu free2 nanti.

    panggil kita yong je. keja dekat je. nun kat depan tu. Kolej komuniti..

    oh amoi dah sopping brg2 ye. chempaka belum habis shopping pun lagi.:)

    BalasPadam
  3. alamak....takut nak amek tempahan..sbenarnya da lama x menjahit ni..last jahit langsir masa tanam anggur taun 2002 dulu

    jus panggil ani...kije kat dayabumi..amoi da banyak sangat baju..x larat nak layan kalau asik nak cuba bj je..

    BalasPadam