Jumaat, 6 November 2009

caca marba

aritu amoi yak...en somi x nak bersihkan...soo aku buat..rasa badan cam ok tapi wa...sakitnya pinggang masa bongkok tu...bingger dot mungkin da tambah berat...kejap2 berdiri nak kurangkan sakit...pasni kena la en somi yg buat...smalam amoi yak..en somi tolong bersihkan..ha ha ha macam org mabuk je..kejap2 uwek..uwek...aku dok gelak.."kenapa bang"..en somi kata "lama x buat" ..pasni kena la tolong slalu ye...

arini plan nak jumpa makcik kc...tiba2 tingat kat dia & rindunya...kenangan kat itm mlaka dulu slalu terbayang...bila search kat google, x banyak citer itm dulu2...yg banyak time skang je...dulu internet ni utk buat assignment & chatting jer...tu pun kena g kat library tapi biasala lembab gile...nak cepat g cc tapi bayar le...kalau da g cc wajib berchatting sama...
masa last sem, dok luar pulak...masa ni aku gian chatting..sronok gak ..lg pun masa ni aku ngan my xxx da makin genting..sorang2 pun jadik...kuar umah sewa dlm 10 ke 11 malam then balik dlm kul 1pg...kalau tempat student kan meriah..kul 1, 2 ni ramai lepak kat luar lagi...jumpa jugak la ngan budak chatting tu..tapi sori la nak jumpa kat luar..jumpa kat taman perumahan tu..pastu kena sound ngan polis suh balik..he he takutnya hal..aku halau budak tu balik..bila citer balik jadik klakar pulak..taman ni pun ada gak yg x bestnya...apa org panggil org gile seks ni?...nasib baik aku bertiga masa ni..org tu naik motor pastu benti kat depa skit & the bukak sluar tunjuk kat kami ni..siot tul...aku da terlekat x le jalan..kawan aku tarik suh jalan...ee..geram, da le nak g klas..masa ni ramai gak yg kena..dgn hal indon lagi..tapi hal indon ni sampai skang kita jadik masalh...

smalam en somi minta chan datang nak bagi duit settle utang..aku rasa macam da lama si chan call da otw tapi x smpai2 lagi..then bila sampai rupernya dia kena tahan ngan guard...smalam ada 2 bijik umah kena pecah, betul2 yg blakang umah aku...seriau jugak la denga..da le aku tengah tengok tower 13 ni sorang2...patut le masa balik tu guard macam luar biasa je banyak nye...umah blakang aku dengarnya kena pecah saja, umah sbelah dia yg betul2 kena rompak..abes duit, barang kemas sume...rasanya umah ni baru je masuk dlm bulan 10 ni...kadang2 rasa macam malas nak hias umah cantik2...takut attractive si penyamun je...x pela wat masa skang biar la umah aku nampak biasa je...

amoi ku pulak...
* aritu agaknya sedap sangat makan pisang goreng yg baru masak, dia jatuh dari krusi ke lantai...nasib baik kepala kena kat kaki aku...takutnya..nangis jugak la tapi x lama...aku usik kepala dia x bagi..bila check balik smalam, x nampak bengkak..alhamdulillah ok je..
* asik demam pagi ngan petang..kawan en somi kata tanda2 sawan kalau kepala panas, kaki tangan sejuk...aku risau gile...siap beli temperature & ubat roket( masuk punggung) wat stok...bb sitter pulak mandikan ngan air penawar...alhamdulillah x demam lagi...aku slalu tanya "bb demam x?" nanti dia jawab "x" @geleng...slalu gak la rasa kepala dia...takut x prasan...sawan ni kalau keturunan pun bole kena gak..tu yg buat aku takut...
* suka pakai sliper/kasut aku & en somi...da banyak kali tersadung/jatuh tapi x jeghan pun...tingat ayat mak aku pujuk budak yg jatuh ni..penah denga?..."tuku taka ateh poghan, oghang menaka x joghan"
tuku taka=x tau apa maknanya
ateh poghan=atas para
oghang menaka x joghan=org yg nakal x serik

1 ulasan:

  1. aktifkan jugak ye amoi..

    takpe, tu tanda dia cerdik. klu pasif nanti,risau pulak kan..

    BalasPadam