Khamis, 10 Disember 2009

baca aje

hr ni appoinment ngan dr...alhamdulillah uri da naik just melintang je...tadi mintak dr jamil tu print muka bigger dot..tapi nampak sbelah je cos tangan tutup muka..rasa cam lebat je rambut dia...nanti balik kg en somi nak bawa jumpa bidan...nak mintak tengokkan je...harap2 bigger dot pusing kebawah...

agaknya smalam aku asik tido je...arini rasa cam x penat tapi ada rs penin skit...

dilema skit aku bila en somi minta kebenaran nak g bercuti ngan kawan2 dia....entahlah...aku x tau situasi da ada 2 anak macam mana nanti...yg penting aku nak moral support..even bole calling2 tapi x bole balik serta merta...hu hu en somi nak g kedah 2 ari ni pun aku da rasa x smangat..

"kesombongan, bongkak, x mengaku salah sendiri, asik menuding jari ke arah org lain, x hormat org lain, x hirau pandangan org lain atas sikap sendiri (yg mmg salah), & banyak lagi sikap mazmumah" wajarkah org ini menjadi kawan kita? maaf aku x sanggup...

esok coti...pengasuh nak coti, kenala coti...en somi nampak smangat pulak suh coti sama2....best le si amoi nanti...

aku kurang idea nak taip apo lg ni...

2 ulasan:

  1. Tak join g bandung kot dgn diorg.....

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...nanti tunggu bigger dot besar, bole g sama2

    BalasPadam