Khamis, 31 Disember 2009

candid!!!

entry kali ni tergerak pulak nak citer gambo candid yg ada...



ni masa batal air smayang...macam berlakon pulak rasanya...aku rasa yg paling nebes mestilah en somi...di sebabkan terkejut xda praktis lafaz nikah, abah terus salam & lafaz...nasib baik x tanya soklan cepu mas..macam surah2 lazim & niat mandi wajib ke...sure en somi nganga je kot..he he..malu abah den, menantu bekas imam ni...

insiden ni memberi impak kpd en somi...4x lafaz...seb baik pastu ok...then en somi x bole nak buka kancing rantai...ramai da gelak2 masa ni..termasuk aku tapi di sebabkan aku pengantin, aku kontrol, jadik senyum lebar je...padahal photografer da bagi tau suh senyum nampak gigi sikit je...haii...nebesnya pasal...



masa ni kursus kat pangkor...macam2 aksi ada...aksi kontrol pun ada..cam sape ye? he he...teruja jugak la pusing2 naik bot ni...seronok kat sini...suasana kg & tempat pun agak bersih...time ni ada yg gelabah x dpt call aku cos sini signal kat tepi pantai je...he he...



yg kali ni nak g srawak...kursus gak..masa ni kat klia...kali ni berbakul2 nasihat en somi ni...aku x sihat, tu le muka x mo senyum...sampai srawak, sihat pulak..agaknya udara kurang tercemar, nyaman...tapi masa ni aku rasa bandar kucing ni macam pekan masjid tanah je...skang x tau le...



aku yg berseluar line merah tu...malas nak kejar bola...penat woo..aku macam nak pengsan masa first game..sbenarnya aku x reti main netball...masuk pun sebab nak cukupkan org...lawan pulak ngan team 1 department...kita org pun main cam main2 je...biar le department kita jugak...baju merah tu bos aku...yg gol bola tu kerani aku...yg len sengih ngan suka hati je...ala main suka2 kan...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan