Selasa, 29 Disember 2009

ellow

hari ini aku....
mengantuk giler weiii....

amoi ku....
macam nak demam pulak....

smalam si comel zarif da aperation mulut....tapi aku ni seriaula nak g wad baby ...terbayang baby lain yg ada kat situ....& en somi suh aku tengok kat umah dia aje...nasib baik da pindah ke umah teres...x da alasan x pegi ye...he he...tingat masa pegnen amoi aku daki tingkat 3 apartmen umah sewa abang en somi ni...start malam sampai esok pinggang aku sakit macam nak deliver....padahal aku ada l/kurang sebulan++ kot..

emmm my bigger dot da 33 weeks...alamak 3-7 weeks to go...kadang2 terlupa nak set mind yg bigger will come out...ngeee camana ye..yg pasti aku & en somi mesti kalut nak urus sepasang anak ni...bigger dot pulak memang kuat...syukur cos malam2 dia senyap..masa amoi dulu mlm pun aktif tapi x sekuat tendangan bigger dot...agaknya boy kot...

mil & sil datang 3 hari 2 mlm dok umah aku...amoiku pulak kejap2 carik diaorg...amboi da geng nampak...jeles aku...macam smalam diaorg da balik amoi siap carik kat bilik atas...hu hu agaknya kalau aku dok hospital nanti dia carik tak ye??

en somi kata celcom nak bagi token tesco..harap2 betul, bole la aku kumpul stok drypers & susu nanti...yg pasti en somi da survey mp3 player...hmm kalau da nak tu mmg x bole lupe...smalam dlm buletin utama nama company celcom tambah axiata...aku tanya en somi, sebenarnya sapa yg buat untung? celcom @ axiata? fikir sdiri la..

2 ulasan:

  1. Bukan mp3 player tp micro cd player.....hehehe

    BalasPadam
  2. ehh!! x sama ke? he he malu

    BalasPadam