Khamis, 21 Januari 2010

entry lambat kua

pagi ni g check-up...bigger dot ok & berat skang 3.2 kg..?alamak ada 4 minggu lagi ni...tapikan berat aku x sampai 10 kg naik....ke penimbang tu yg x bape ok? entahlah...skang aku da bape larat nak bawak perut ni...slalu gak doa cepat kua...penat tul



tadi borak ngan en somi pasal kawan dia yg sorang ni le...da putus pun skang tapi biasale org pas putus mmg macam org sakit jiwa...kejap kata cam tu, kejap kata cam ni..penat en somi nak layan...



mana lagi sakit...putus masa berkasih, bertunang @ bercerai? mestilah yg paling sakit masa bercerai kan...kita da pun hidup bersama...semua kongsi bersama, tiba2 keseorangan...yg ni x dapat aku bayangkan sebab kalau boleh x nak melaluinya...


hari selasa..arini le

macam mana rasa air ketuban kluar sebenarnya ye? adoiii pengalaman aku yg x cukup ni mmg klakar pulak rasanya...ingatkan air ketuban tapi bila check bukaan & ctg x ada kontraction pun...siap dr jamil sahkan lagi..air blum kluar tapi air yg kluar pagi tu mmg x bau...nurse tu buat andaian discharge terlebih...iye lah kot...lagipun mlm tu aku stress maybe baby pun stress..dia pun mengeraskan badan sampai aku rasa mcm nak branak..buat panik kat en somi je..he he...time2 macam ni mula le tekak aku nak makan macam2...nak tu, nak ni le padahal pas pantang bukan x le makan..

smalam we go to soping2 kat tesco...beshnya kalau apa yg kita amek tu pree kan..haha..penuh troli smpai x nampak amoi kat dlm troli...stakat ni belian mmg ikut perancangan...kumpul drypers tapi susu ni mungkin x kot cos kat tesco mahal l/kurang rm 2 dari kedai biasa..baik aku beli menda len kan..tengokla camne

apa yg amoi pandai skang ye

-sikat rambut aku..ketuk sikat kat kepala aku & sikat rambut--adoi sakit

-aku tampar tangan cos degil..dia angkat tangan nak pok balik--amboi

-sebut perkataan taman macam aku sebut...ta...man..-pandai anak ibu nih..

-bagi susu & air kat anak patung--bole la praktis nanti nak bg kat bigger dot pulak..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan