Selasa, 12 Januari 2010

perasaan ape harus ku ungkap ye?

i am 35 weeks & da start rasa kontruksi...itule tengok lagi criminal mind...smalam aku mimpi ada org wat something kat perut aku then bila terjaga rupernya bigger dot mengeras..wooo x leh tido...pastu rasa cam nak buang air besar...hu hu..nak branak ke? aku kata dlm hati ini kontruksi main2 je. tapi dlm masa yg sama takut jugak...bayangkan 2 1/2 jam kontraksi ni datang every 10 to 15 minit...banyak kena fikir ni...baju x pack, baju bigger dot lagi..amoi mana nak letak...& kalau branak ujung minggu ni..berkemungkinan sorang2 je kot..ha ha lawak sangat kan..

masa menaip ni pun still rasa kontraksi tapi x sekuat smalam...

cam banyak je nak tambah barang utk bigger dot...tapi rasa terbantut pulak...x pelah kalau aku x penat, nanti nak g uo sorang2 beli skit2 guna gaji bulan ni..ha ha kalau ada lagi..x lawak kan!

masa nak sampai due ni badan pun da x kuat...kadang2 aku rasa penat sangat...kadang2 aku rasa malas nak ajak org datang umah sebab aku penat...kalau datang sehari ok la sebab lepas tu aku bole kemas sok lusa pun x pe...ini pun salah satu dari sebab darah rendah...

sebenarnya aku sedih...tapi aku rela atas apa keputusannya sebab pendapat aku x penting...

1 ulasan: