Rabu, 21 Julai 2010

baby @ amoi

sistem kebengongan skang...time aku rajin time tu le ada yg x kena...meh la layan gambo amoi ku tengah makan shuut (biskut) dgn air milo..nyumm nyumm dap nyer(sedapnya)









ok settle...masa ni en somi x de...x ingat aku g kije ke mitin amway...aritu aku potong rambut amoi ni...haa nampak le senget benget...kalau rambut nipis ni susah aku nak budget...nampak le lebat sedikit dari dahulu..jgn main2, aku ni penggunting rambut keluarga x bergaji...kalau da start menggunting, beratur le anak2 & mak budak aka akak aku..ha ha..tengok fb pijut, rambut emelda, fuhh lebat & panjang...padahal tua sbulan je dari amoi ni..
amoi ni bila dok manja2 ni terfikir pulak aku, trase kurang kasih sayang ke? tapi aku da cuba sdaya upaya nak bahagikan perhatian...dulu dia x mo aku tido peluk dia..skang len pulak...lagi dia suka kalau aku dok peluk cium ni...
ibu sayang baby tau...nanti baby da besar, ibu x dapat peluk cium macam skang, ibu x dapat pangku baby macam skang...ibu x dapat mandikan baby macam skang...ibu x dapat dukung baby macam skang..
mungkin aku aje yg trase amoi ni kecik lagi... today she's 2y & 7m...
hero tomei biasala...time tido dia start kul 8 smpai pagi...wajib bangun nak nenen & yak yak jer..
prasan x cermin kat blakang tuh? sbenarnya dinding kat bhgn bawah ni hanya ada 4 perkara saja yg di gantung--cermin, jam, tempat gantung kunci & ayat quran...so, banyak lagi tempat kosong...tapi jgn gantung harapan pada en somi untuk mendrill...nanti harapan hanya tinggal harapan..x pela aku pun bukan suka gantung banyak mende ni...erkk ye ke? nape partion aku penuh keliling ni ngan gambo? he he..inspirasi utk bekerja supaya jgn malas..kan kan...tolong stuju dgn aku...yeehaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan