Isnin, 26 Julai 2010

peningkatan amoi & hero tomei

tengok!!! aku beli utk hero tomei tapi amoi ni yg pakai x nak bukak2...



amoi ni da besau la...baju babop tu da muat2 badan...hu hu banyak baju yg da nampak pusat...suar da pendek...

amoi skang ni da pandai pilih baju yg dia nak pakai...jarang nak pakai gaun..suke suar panjang..x pun ikut suka dia nak pakai apa...aritu pakai gaun + skirt kat dalam...en somi tanya nape pakai camni? sila tanya amoi ye...

smalam asik la nak kencing bukak drypers/cd...g kencing kat toilet...last2 malam tu aku x pakaikan pa pe...kira percaya 90% dia akan ke toilet sdiri...aaaaa skali mmg x le caya la..kencing kat tilam adik...ok! tambah kije aku ni...sabar ajela...amoi hanya kata cing, pastu buat x tau tengok tv...

meh la tengok hero tomei ni pulak



tilam kena letak 2...pasni nak letak toto je...



da nenen pun isap jari lagi...kuat nenen la..skang kena tambah susu waktu malam...kekadang terpaksa wat susu kat hero tomei ni...x cukup nak breastfeed..




muka kesian la ni...aku x bagi meniarap...kang muntah pulak..



gambo x bape clear...nape hero tomei ni susah nak senyum? penat aku agah...peningkatan hero tomei adalah mengkongker tilam saiz queen yg aku ngan dia je tido...lasak betul ni...da le kuat menendang..sakit tau klu kena kat badan...kalau x dapat meniarap pasal kena aku, mula la mengamuk wat aku terjaga..aku pun mengengsot sampai xda space...lagi satu suka mengetip masa breast feed...hish nasib kecik lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan