Khamis, 19 Ogos 2010

bulan pose

rata2 blog yg ada pautan dlm blog aku nih citer pasal masak-memasak...hu hu bestnya dapat masak...aku cuma masak ari sabtu ahad je...ari2 balik jam...depan tesco pun jam...ari2 amek amoi & hero tomei pas 630...rasanya kami antara yg terlambat amek bebudak...nak wat camne, kije kl kena trimer hakikat...
kok pagi lagi le jam...aku dr umah 6.50 smpai opis 8.16!...tensen tau tapi nak wat camno...sabar ajela..

smalam en somi beli lauk kat tempat feberet dia...dia pun borak ngan kakak tu...

kakak-arini ikan murah, kecik skit
en somi-oh ye...brape kak?
kakak-3 ringgit

dlm hati en somi-la ingat dapat murah

aku kata "kakak, len kali jgn citer yg ini...kita yg dengar ni ingat dapat kurang ke...lebih ke...tapi tengok rege sama..."

tapi sebab sedap, en somi jadik regular customer jugak..

smalam amoi pecah rekod...mengemas barang2 mainan bersama2 en somi...harap2 sampai ke besar le rajin ni...hero tomei x bape sihat la...batuk teruk ni...rasa cam nak el je...harap2 hero tomei sihat & cergas & tambah2 aktif...

4 ulasan:

  1. Utk amoi,hadiah special iaitu sebuah basikal sedang menanti anakanda.....

    BalasPadam
  2. rajin amoi. tu tandanya dia dah semakin besar dan semakin bertambah cerdik..

    BalasPadam
  3. en somi
    da kena kumpul duit ni...

    yong
    harap2nya gitula...nanti ada update kerajinan & kegeraman den ni

    BalasPadam
  4. Tengah kompol duit le ni.....nak beli zx10 le katakan.....ye x????

    BalasPadam