Selasa, 3 Ogos 2010

caca marba lagik

tadi g cucuk hero tomei...skang da lewat 1/2 bulan..biasa dr akan bg tarikh sbulan @ lebih utk next cucuk..tapi dr tadi suh datang ontime...alamak sian kat hero tomei...tadi pun aku agah2, kira skali jerit & x nangis...cam ni le anak ibu..anak abah gak...tapi abah takut injection..he he oppss pecah satu rahsia...

ari sabtu aritu sblm balik kg, amoi ni makan cekelat pastu terjatuh & tersapu kat cadar...& aku da terlepas cakap...hii menyusahkan ibu la!...kalau bole x nak berkata yg ini tapi terkata pulak...x susah mana pun sbenarnya...just bersihkan sisa coklat & smalam aku da slamat mengwashing machinekan nya...sampai ke kg aku bad mood...nape ye? & jawapannya ..pms...hu hu da dekat staun lebih x ada, tetiba ada pulak sindrome ni...sori ye...en somi asik cocok2 aku je bila muka masam....bukan aku marah tapi perut aku nih bulan ni pulak rasa sakit...& pms tu makin menjadik2 kalau amoi buat hal...

sabtu malam mak buat sup ayam kampung ++ngan lada hitam...x tingat pulak aku mende2 ni buat badan jadik panas...aku syorkan sape2 yg sakit perut masa nih makan mende2 panas camni...hasilnya sakit perut hilang tapi...banyak guna pad yer...

amoi skang asik nak dukung je...x larat da aku nih...ngan en somi x bape nak...nak manja lg la ni...hero tomei pun kadang2 x leh dengar sora aku & en somi..dan-dan tu jugak leh nangis mintak di angkat...emm alahai...

baju raya budak berdua ni yg moden da settle..yg traditional ni...hai bila nak g carik agaknya...along! cepatla repairkan mesen jahit tu...kain aku lom jadik baju ni..en somi lagi best...bayang pun x de..hu hu...sume nya utk anak2 je...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan