Isnin, 23 Ogos 2010

si amoi ni

masa nak snap, amoi ni sibuk nak pegang hp...eishhh jadik le cemni...sebelum tu elok je adik dia gelak2 main sesama...



tengok baju yg dia pakai tuh...spatutnya baju utk adik, dia rasmi dulu...sabar ajela...sib baik bertocang..kalau tak memng nampak boy...yg tocang ni kalau aku tak kata "ala comel, cantik" mmg dia da lama bukak..



masa ni buat2 mata kecik...saje je nak posing camtu...apsal tah suka hisap botol kosong...penat pujuk nak buat susu tapi x bagi2 jugak



mula la nak ngedeng kat aku...mentang2 adik tengah meniarap




see...tido atas pangku aku...yg putih tu hasil main bedak kat bilik blakang...dengan pala putih ni le g soping kat giant...dia sebut giant dlm nada yg kami x faham...tunjuk br tau...amoi ni sbaya ngan anak si intan...macam intan, da dapat adik br la abang mengada2 nak manja...budak kurang kasih sayang-kata intan...tapi amoi kurang kasih sayang ke?skang makin manja plus ngada2 adala...aritu kat giant aku beli sepapan telur konon nak jimat...malam tu aku basuh pinggan kat luar..dia pecahkan 3 biji telur..aku maintain lagi tapi ropernya dia da asing 2 bj & pecahkan satu..ok aku geram & cubit skit tapi xdela sakit pun...punyer la kuat nangis...aku marah cos adik bangun...hui x saba je rasanya, bila adik da mula menjerit x bole letak...

nak suh benti pi la peluk si kakak ni...baru le benti...so ni namenya manja & mengada2kan...sudahnya si adik x bole letak...blakang aku sakit...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan