Khamis, 30 September 2010

moncet-moncet 1

lama pulak aku x up date pape....ni gambo masa raya aritu...kat sg jerneh punye..sume da balik..en somi pulak g re union kat mlaka...tinggalle dua moncet ni ngan aku...masa bf kat bilik si amoi ni sibok ngacau...

hero tomei marah space kecik...kakak ni kacau je org nak nenen...kan da kena..cian amoi...

tengok...hero serius ni! kakak kemain cute tersenyum...



nyum nyum...turn kakak pulak...x gigit pun, tapi geram la tu..
sebaris kata dari pemanggil hot fm
"apabila kita dah jumpa mr right, kita harus bersedia utk kehilangannya..di sebabkan itu selalu lah bersamanya sebelum sampai masa kehilangannya"
mampukah aku??
kalau en somi lambat balik/x call..aku da risau giler

Selasa, 21 September 2010

aktiviti moncet

hari sabtu/ahad aku demam...en somi pulak kije...tapi moncet ni kena jugak jaga kan..aku x larat, just pandang je apa moncet ni buat...



moncet yg ini macam baca buku jer..bukan buku tapi koleksi cd..(err x ori) yg aku rajin kumpul sblm sibok bercinta ngan en somi...aku rasa jadik bahan sejarah pas 10 taun nanti...moncet yg ini asik le mengeluarkan bakal bahan sejarah ni...main campak2 je..abes la x bole jadik bahan sejarah nanti...



moncet yg ini...udah lepas bebas...jadik mop bergerak...nasib baik aku slalu mop...ni bawah meja...mmg ada la teratuk tu..tapi nangis kejap jer...hero la katakan...



ni da nak ke dapur...dapur along yg antik tu da slamat kena amek oleh tuannya...nasib baik kan...kalau x hero tomei usik2, buat risau aku je...bagi mghalang hero tomei ke dapur & sterusnya ke bilik air, aku letak buai...ingat nak letak pagar...nanti ada duit terlebih baru beli...(harap2 ada)...




senyum mahal ni...dok kejar bola...cikgu kat taska kata hero tomei ni lasak...abes dok men tawaf kat bhgn ruang tamu yg kosong tu....alhamdulillah...aku x risau walau penat melayan hero tomei...bukan nak slalu kena dukung...tapi bila da penat tu pandai la kaki tangan terangkat2 suh dukung...sampai atok x sampai ati x amek dukung...

kekadang aku teringat kat hall umah sewa...huhu kecik senang nak moniter amoi...

moncet-moncet


macam gaya la amoi ni...hero tomei masih kontrol ensem..
ensem eh? anak sapo la ni...he he

Isnin, 6 September 2010

comel tak?


muka baru bangun tido...biasala hero tomei ni kejut sume org suh bangun....ini entry puji anak sdiri....ala comelnya anak aku...serupe je kan...he he he....