Selasa, 21 September 2010

aktiviti moncet

hari sabtu/ahad aku demam...en somi pulak kije...tapi moncet ni kena jugak jaga kan..aku x larat, just pandang je apa moncet ni buat...



moncet yg ini macam baca buku jer..bukan buku tapi koleksi cd..(err x ori) yg aku rajin kumpul sblm sibok bercinta ngan en somi...aku rasa jadik bahan sejarah pas 10 taun nanti...moncet yg ini asik le mengeluarkan bakal bahan sejarah ni...main campak2 je..abes la x bole jadik bahan sejarah nanti...



moncet yg ini...udah lepas bebas...jadik mop bergerak...nasib baik aku slalu mop...ni bawah meja...mmg ada la teratuk tu..tapi nangis kejap jer...hero la katakan...



ni da nak ke dapur...dapur along yg antik tu da slamat kena amek oleh tuannya...nasib baik kan...kalau x hero tomei usik2, buat risau aku je...bagi mghalang hero tomei ke dapur & sterusnya ke bilik air, aku letak buai...ingat nak letak pagar...nanti ada duit terlebih baru beli...(harap2 ada)...




senyum mahal ni...dok kejar bola...cikgu kat taska kata hero tomei ni lasak...abes dok men tawaf kat bhgn ruang tamu yg kosong tu....alhamdulillah...aku x risau walau penat melayan hero tomei...bukan nak slalu kena dukung...tapi bila da penat tu pandai la kaki tangan terangkat2 suh dukung...sampai atok x sampai ati x amek dukung...

kekadang aku teringat kat hall umah sewa...huhu kecik senang nak moniter amoi...

2 ulasan: