Selasa, 12 Oktober 2010

kawan en somi



kenal kah ini orang? hanya budak under ground je tau kot...en somi skang ber bes pren pulak ngan si batu ini aka stone...stone...senyumla...he he

aritu kawan en somi yg dalam hati ada taman tu kena light stroke...nasib baik bole parking tepi & cal en somi...tapi kena panggil ambulan cos x tau nak angkat camne...bayang kan ranger celcom dok tepi mrr2 & budak tu dok kat seat pemandu x le gerak..mula2 cal ambulan, ok lagi bole layan soalan cam budak darjah 1 tapi kalau 3-4 kali call nak tau alamt la, land mark la...hangin la en somi itu pun nasib baik x da kata makian jer...

sampai hukm dalam hati ada taman kata dia lapar & oder nescafe ais ok! tapi en somi kata dgn baik2 aku beli mineral ngan ruti yer...

kesian.. dr bagi krim sapu yg sama cam hero tomei dapat smalam...no mc...ape la, org nak pensan pun x bg mc...tapi dia ni pun geram gak aku dengar...ada hati nak projek kan keta ngan si panjang tuh..last2 kena balik cos parent da sampai umah dia...hmmm

#dalam hati ada taman ngan si panjang kata aku queen control...! ko dua org akan tau bila da kawen & ada anak nanti...lum kawen jgn kata pape ok...skang putus pun macam ....hiii kang aku ngumpat lagi ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan