Rabu, 8 Disember 2010

sabar lah ...aku & en somi

terbantut mood aku arini....jap kata pegi..jap kata x yah g...jap kata di nasihatkan pegi...sudahnya jawapan adalah pergi...sabarlah..mungkin ada hikmahnya...

tapi tolong jgn samakan hal ni dgn ke negara otromen...

aku dapat memo ke negara otromen adalah 2 bln 1/2 dari tarikhnya...ke kursus ini seminggu lebih je...agak suntuk la nak sedia itu & ini...

tetiba nama aku terpamos...

harap2 moncet2 x demam...ku panjat kan doa agar en somi pun sihat & sabar sentiasa spy dapat jaga moncet2 ni..

p/s utk yong....kalau dengar sora en somi kat umah tu, jgn risau ye...en somi nak kena jadi mr mama utk 4 hari...

1 ulasan:

  1. hehehhe, ok. ok. cabaran menjadi mr mama.

    hujung2 thn gini, mmg selalu kena kuar. next week pun kena kuar meeting lagik. tapi kali ni yong angkut chem sekalik. puas ati den! hehehe

    BalasPadam