Isnin, 17 Januari 2011

akehabara & welcome party

smalam pukul 10.30 gerak g akehabara...g kedai bebas cukai...da penat round g makan tom yam ramen kat restoran pakistan..ramen tu mee tau...jgn pikir mende len pulak...then g takeya...wuaaahhh banyaknya barang yg kadang2 x terjangkau dek akal kita...banyak invention...kat sini almost barang yg di jual adalah made in japan...susah nk jumpa imitation....oo nnti akan ade subject enforcement kalau x silap...

even kedai bukak kat tepi2 je tapi ori tau...hari ni borak balik ngan diorang ..rs cam nk g lg..en fairus ni biasala...org paling banyk soping tu dia la...dia ajak jumaat ni, leh makan kat restoran pakistan tu...ok gak...

tadi ade welcome party, start kul 6ptg tapi cam kul 8...sume bole makan kecuali arak..lagipun mmg diaorg da biasa buat & kebanyakan partcipant malaysia msti ade..en fairus la, sape lagi...he he...bantai makan jugak la...yg di raikan adela group aku & yg melayan adela org jpo bhgn international affairs division...pantang aku dok sorang layan makan, ade je yg datang borak...mmg nice la diaorg ni...ade jugak diaorg bagi url utk tengok kursus2 bg negara2 yg join APEC ...dan salah sorang ni kata smalam adela suhu yg paling sejuk...ho ho patutla aku pakai warmer tampal kat badan still sujuk cam ais ni...malangnya xdo snow..en fairus kata kalau ujan arini sok akan turun snow...patut x aku doa ujan?...ha ha...kalau ujan mmg cuaca teruk skit la...ok kawan2 sila ingatkan kak ani tu jgn bawak baju kurung ye...kalau pakai suar slack pun kaki aku cam ais da...cuaca nanti makin sejuk..

jumaat ni ada lawatan ke fujitsu...

kat sini banyak motor besar, banyak evo...kalau en somi datang sini mau juling mata tu..kalau kapcai tu ade jugak tapi susah nk jumpa..model suzuki yg atuk, abah kita pakai tu...cantik tu...motor baru tau, just ikut model lama...

apa khabar moncet aku tu? smalam start dok ngan nenek bukit bruang....sminggu je lagi sayang...rindu sangat da ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan