Khamis, 24 Februari 2011

tokyo first day

lama da aku bertangguh nak upload pic kat sana...
ni la barang aku ngan partner..elok je satu troley kan...kat airport ni ramai org tua2 masih bekerja...nak tengok warga asing cam kat malaysia ni? kim salam je...

perjalanan ke tempat tido heh heh..tempat menginap ni kalau dari narita airport kena naik tren je...of cos nk jimat kan...amek 2 tren iaitu limited express (kensei line) sampai aoto & local tren (tobu isesaki line) pastu x ingat stesen ape turun tu tapi da dekat kawasan kita-senju...smpai skang penin tengok map tren...kok kat kl ni senang sebab satu tren utk satu landasan..kat sane satu landasan maybe 2 @5 kot trennya..


pemandangan dari bilik...smpai bilik tu makan skit2 & tido...penin ngan cuaca sejuk beku ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan