Rabu, 16 Mac 2011

cerita papap

smalam aku beli papap(karipap) singgit je sebab seluk2 duit kuarnya singgit...pastu terlupa pulak dlm beg...amoi si ratu mengisai yg jumpa dlm beg...excited sungguh padahal pagi smalam da makan 3 bijik papap...ni tengah lompat2 dengar lagu timmy si kambing itam...




dua2 melompat2..tapi hero tomei lompat sambil pegang kabinet...x de lompat cam kakak..cuma goyang badan dgn prasaan bersungguh2 tuh...

kotak tu bakal aku campakkan satu ari nanti...semak rasanya mata ni..nampak kusi tangan oren tu? duk kat situ kunun nak halang hero tomei main2 kat suiz..tapi skang cam x jalan da...naik atas kusi tepuk decoder tu ha...x tau la nyawa decoder tu panjang ke x...pastu tangan tu pandai pulak merayap carik plug...tah ape la mende aku nak letak nak halang dia...



angkat kaki pulak...amoi tgh makan papap...plastik tu ada papap lg dua bijik...tangan amoi tersepit pintu, tu yg berbalut...part ni maleh nak citer, xde mood...



okeh...start scene drama si moncet...hero nak papap..amoi buat derk...




nak...nak...amoi buat derk lagi...aku yg tgh amek gambo ni "baby, bg la adik skit...nanti adik amek dlm plastik tuh"...tah sape le punyer prangai yg amoi copy paste ni...



kan dah ku kata..si hero ni sgala2nya cepat dan pantas...da dapat pun..




scene brebut papap dua bijik...



amoi bagi kat aku...hero tomei pun datang...nak nak..cian kat dia



meh ibu kuarkan...& hero pun dapat sebijik papap...makannya sikit..yg lebihnya sepah kat lantai...emmm nanti le aku mop balik sebab pepagi buta tu aku da mop...
smalam aku kehairanan...en somi kutip semua baju & masuk washing machine & on...aittt "nape rajin sangat?"..."nak basuh baju baru"....
emmm sabar ajela...patutla x suruh pun buat dgn rela hati...siap sidai tanpa complen...heh heh..harap2 berterusan...bole bang?...

1 ulasan:

  1. da banyak akal hero ni skg ye... rambut depan tu sm macam rambut amoi ms kecik2 dl :)

    BalasPadam