Rabu, 23 Mac 2011

mai pok amai2x

aku baca si tomato brain damage nyer blog kat side bar blog aku tu...ada org copy cat dia nyer entry...kalau stakat copy paste ayat bole la marah..tapi kalau copy cara die & laki dia amek gamba dgn posisi & tempat yg same, ape korang rasa???? giler psiko budak ni....den pun takut wooo...

tapi aku yakinnn hhhmmmm yg x de kot org copy aku nyer entry ni...stakat citer yg biasa2..gambar yg biasa2...(walaupun aku tau aku ade silent reader) heh heh..apa barang nak copy yg biasa2 kan..

biasa la nak citer hal moncet la..
amoi makin manja..asal aku nyani pok amai2 kat hero tomei je dia dok kat sbelah...kalau aku x sebut nama dia, lg dekat muka dia kat aku

pok amai2 belalang kupu2
tepuk....(dia pun dok sbelah)
tepuk alisya, adik pandai
siang malam upah susu

susu lemak manis
santan kelapa muda
alisya, adik jgn nangis
ibu buat keje

lari melodinyer da...

hati ini risau akan en somi..nape zalim sangat...

2 ulasan:

  1. Sabar....x lame je lg....ujung tahun ni mudah-mudahan di murahkan lg rezeki dr ALLAH S.W.T..... kite akn dpt yg kite cari selama ini...insya'ALLAH.....

    BalasPadam
  2. Walaupon bekerja dgn company yg agak strong n establish di asia,tp kedudukan agak tidak selamat.Jangan kite fikirkan kite da selamat.........pesanan buat semua sahabat(kenal ataupon x kenal)ingatle,mulakan langkah yg perlu sebelum kite ilang mata pencarian.....

    BalasPadam