Khamis, 19 Mei 2011

baru hupdate...fraser hill

wahh...lamanye x hup date pa pe...pg ni en somi tanya...x update blog ke?...update la gamba kat fraser hill...hokeh..follower tegar da tanya...

tah nape mood x datang nak membloging ni...gambo ni aku letak kat fb..tp fb takkan nak tulis pepanjangkan...di sebabkan ada dorongan utk update...heh heh...& aku update kan

6 hingga 8 mei aritu g fraser hill...en somi kata kat sana sejuk..so aku prepare la sweater & stokin utk moncet...sume baru beli baru tau..dari kajang ke kkb amek masa dekat 2 jam jugak..en somi beria2 suh gerak awal sebab gate utk naik tu bukak kul 9, kul 10 utk turun..tapi smpai sana dlm kul 10 lebih..ok la jln2 jp kat pekan kkb kunun nk beli kue..tp agaknya gerai2 dia tutup awal kut...da x ado apo pun..pasar ikan ado la...nasib jumpa jugak kedai jual kue & nasik lemak..sedap kue keria dia..aku da makan 2 bijik en somi kata, jgn makan banyak ni nak naik ni..adui...lupe le pulak mau naik bukit ni...smpai kat gate, guard yg jaga x de...masa naik tu cuak jugak la..kut2 ade keta yg turun kan...smpai atas baru tau jalan turun da bukak smula..penat kami berasa cuak..cheh...smpai atas cuaca panas tapi angin dingin...& bilik xde kipas..emm alahai..& malam tu x de le sejuk tahap gigil pun...tapi aku pakaikan jugak sweater baru tu kat moncet..he he...




ni masa ari sabtu petang...bila moncet da mula wat prangai nak kua bilik..bosan duk bilik..cak-cak...



baby senyum....trus muka cenggini...




suh duduk x mo..nak ronda jugak..hero ni..





mari bergambar secara paksa...hero tu mana nak duk diam...no more second pic..




amoi jugak yg sporting kan...




hero yg asik nk berjalan-jalan




ni trade mark fraser hill...mana2 org yg datang msti ada gambar kat jam ni...


kadang2 lari dari kebiasaan seronok jugak...en somi sibuk dgn cos amway...aku le yg jaga moncet2 ni...banyak komen pasal MLM kan..tapi aku x nampak keburukan kat amway...cuma harga nya agak tinggi sikit tapi kita tau kualitinya macam mana..eemmm nnti le citer khasnya aku post kan...


turun dr fraser hill aku rasa cam nak muntah...nasib baik maintain..hu hu

2 ulasan:

  1. bestnye..sy lum pegi lagi fraser hill..nti la 1day nak pegi cni..hero dah macam pki blusher..hehe..geram! rasa nak picit2..hihi

    BalasPadam
  2. kat atas tu pemandangan & lanskap cantik tapi len2 x ada...bosan skit...hero tu...menggigit je keje nye

    BalasPadam