Isnin, 30 Mei 2011

tragedi si R1

hari jumaat malam aritu en somi g amek R1 pakcik razimi...masa aku sidai baju pagi sabtu tu, amoi terpandang aje si R1 tu..."tor syar....ibu, abah beli tor syar...!"...amboi anak aku ni...trus aku betulkan statement..."itu kawan abah punyelah.."...

haish..lambek lae yo...itulah berkat ajaran en somi..asal motor besar lalu sbelah je, remind amoi nak beli..

okla...tragedi klakar tu kan..macam ni...amoi & hero tomei main kat luar..pas sidai baju tu aku dok kat dapur...aku nampak hero ada pegang patung patrick kecik...pastu dengar en somi bising2 kat luar..."yang, long nose kat mane?"...pisat2 aku dengar..err long nose...camne ruper long nose ni ye?kok aku tanya kang marah pulak..aku manela ingat barang2 pomen ni..kok tanya barang2 kat dapur tu, bole la aku jawab..."entah, x ingatla...kenapa?

"amoi da masukkan patrick dlm exzoss motor...(si R1)"
"eh..rasanya yg pegang patrick tu hero tadi?..abg ni cian amoi tau"

stlh susah payah..akhirnya jari aku jugak yg itam nk tarik patrick tu... sbnrnya aku nk gelak besar tp kena tahan...kang patrick kat jari aku terlepas ke dlm lagi...nasib baik prasan aksi kejadian tu...pastu pakcik tu datang pulak melawat ptg tu...klu x kluar la si patrick tu mau kena bukak exzoss tu..skang si R1 tlh diselubungi...en somi takut sejarah mungkin berulang???ha ha

eh tingat kat tomok pulak...tomok tu spupu makcik kc...dulu masa time blaja tu slalu la citer...rs cam budak sekolah je dia...tup2 kawen ngan budak baye aku ni...hmmm harap berkekalan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan