Selasa, 27 Mac 2012

amoi, smart dan beskal baru

ni masa first time pakai baju ari mumaat(jumaat)..still pelat..masa ni waktu pagi, aku nk g klinik cos demam-bulan lepasnye demam..masa ni amoi akan pergi little tots kat saujana impian sbb ada rehersal..nanti aku citer kat enry len..

ini citer masa smart tutup..hadoi..eh citer moncet dulu la..cumel je pakai tudung..kelas tengah hari tapi nk pakai baju mumaat awal pagi..

ok..senyum malu2...sbenarnya aritu terbangun lambat..tah camne jam yg di kunci x dengar langsung..terjaga sbb dengar bunyi van sekolah..


amboi..sukenya dia..

hero duk kakang(belakang)..macam bos kan..he he


bila sampai school, trus main kat buai..dua kawan amoi pun sekolah tadika sama tp sesi pagi..bila van sekolah datang, amoi nk naik jugak..so pastila x boleh kan..dia pun nanges kat tepi tiang..ha la manja bucuk ibu ni..
aku & en somi pulak da dekat sejam lebih kat mines..jln x gerak..u turn kat grand saga..lg hampeh..depan mata diaorang tutup tidal flow..walhal tulis kat tol tu tidal flow smpai 9.30..ini baru kul 9..dekat 40 minit jugak la tersadai..kami pun telah patah hati utk bekerja..perut pun da lapar..el ajela jawabnya..ini la penangan smart klu tutup..

bila da berdua ngan en somi..inila masa tunai janji..beskal turun temurun amoi telah kemalangan..jadi, basikal nan satu tu asik la jadi rebutan..kusut betul bila da gaduh tu..

ni le..kecian hero xde beskal..

tapi yg untung adalah amoi..still mood kontrol ayu..sbenarnya x bape reti lg nk bawak..beskal ni en somi da sorok tp tetap dapat di hidu amoi..dlm keta da jerit2..apatah lg bila nk turunkan beskal...alahai, segan pulak mak paknya..

hero dapat beskal lama amoi..aku rasa kejap aje dia pakai tu..mungkin dlm masa 6 bulan lg, en somi kena fikir beli yg len kan kan..biasa la hero banyak eksperimen..stakat kayuh kedepan kebelakang tu ape ade hal kan..jatuh?..biasa bro..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan