Isnin, 21 Mei 2012

amir & amira-eh cam tajuk drama kan..he he


da besar anak buah aku ni..masa umur aku 12 tahun, si mira ni lahir..masa aku 13 tahun, amir pulak..sronokkan anak2 da besar..
mira ni da abes blaja dip account..si amir ni lum abes lg..blajar marine..tah cos ape tah..nampak gagah kan..ha ha..ade secret jugak mamat ni...aku mmg rapat ngan bebudak ni..sesapa yg lahir masa aku sekolah mmg rapat..mana taknya..mak2 diorg ni klu balik kg tu rilex je..sbb bibik aka aku ngan arwah inah da ade..tapi bila start blaja kat lendu tu, x dela sangat aku jagakan..bila da kije tu lagi la...udah jadik mata duitan..pantang cuti, oti je..hmm x lame lg tah2 kawen da..

odaiba..the beauty pets?

lama pulak x up date pape kat sini..bzzzznye..bunyik cam bos pulak..he he..kije klu kita buat ala kadar pasti menimbunkan..so x nak kasik menimbun, kenalah usaha jugak..nanti lama2 org x nampak sebab terlindung dengan kije yg menggunung tu...hmm merepek apela aku ni..

godek2 thumbdrive..jumpa balik gambo ke negara matahari terbit dulu..rasanya lum cerita part ni..klu dah, kira cerita remake aje la..he he

macam dukung anak tersayang kan...sekali kan...

dog tau..he he..odaiba ni famous ngan bawak dog jalan2...lagi banyak dog dari baby kecik

fesyen terkini dog..

aku dok tepi ni amek gamba org lalu lalang..mostly with lovely pets ni..

nasib baik x garang...sebelum kesini, en fairus da bgtau yg pets ni mmg banyak kat odaiba..mungkin sebab pets allowed kat shopping complex ni..bila da bawak pets mest nk kencing ngan berak kan..pandai2 la kutip bahan buangan tu..berak bole la-yg ni nampak depan mata..klu kencing x tau la..ada pampers kut..

macam sorong stroller baby kan..kat dalam nya pets tu le..

hmm..panas wei..pakai 3 lapis..skali kat sini panas..poluh2 jugak la..
bestnya klu pegi dengan kluarga..hmm bole aku frame gambar family letak kat ruang tamu..he he