Isnin, 21 Mei 2012

odaiba..the beauty pets?

lama pulak x up date pape kat sini..bzzzznye..bunyik cam bos pulak..he he..kije klu kita buat ala kadar pasti menimbunkan..so x nak kasik menimbun, kenalah usaha jugak..nanti lama2 org x nampak sebab terlindung dengan kije yg menggunung tu...hmm merepek apela aku ni..

godek2 thumbdrive..jumpa balik gambo ke negara matahari terbit dulu..rasanya lum cerita part ni..klu dah, kira cerita remake aje la..he he

macam dukung anak tersayang kan...sekali kan...

dog tau..he he..odaiba ni famous ngan bawak dog jalan2...lagi banyak dog dari baby kecik

fesyen terkini dog..

aku dok tepi ni amek gamba org lalu lalang..mostly with lovely pets ni..

nasib baik x garang...sebelum kesini, en fairus da bgtau yg pets ni mmg banyak kat odaiba..mungkin sebab pets allowed kat shopping complex ni..bila da bawak pets mest nk kencing ngan berak kan..pandai2 la kutip bahan buangan tu..berak bole la-yg ni nampak depan mata..klu kencing x tau la..ada pampers kut..

macam sorong stroller baby kan..kat dalam nya pets tu le..

hmm..panas wei..pakai 3 lapis..skali kat sini panas..poluh2 jugak la..
bestnya klu pegi dengan kluarga..hmm bole aku frame gambar family letak kat ruang tamu..he he

Tiada ulasan:

Catat Ulasan