Isnin, 4 Jun 2012

site yg dari jauh amat cantik

ini first time aku pegi site celcom yg ini..klu dari tol batu 11 cheras tu korang bole nampak bukit tinggi yg ada tempat simpanan air(otak tgh blurr-x tau ape namenya)..sbelahnya ada kubur cina..sempat la men snap gamba..
rasanya ada 2 org tgh memanjat..en somi ke? of coz..bukan..en somi da lama sangat x panjat site2 ni..yg panjat skang adalah kontraktor..kalau en somi panjat pun, rasanya smpat platfoam pertama je..he he..balik mesti kaki tangan gigil..nasib baik singgah sekejap je kat sini, x lama pastu kije pun abes..

ok..part nk turun pulak..ni gamba kolam ehh?

wow..serius curam tersangat ni..naik tak rasa, tapi turun ni nampak segala..

nampak penghadang cinonit tu?..pandai2 la bawak dengan cara berhemah ye..

alhamdulillah smpai kat bawah ngan selamat..rasanya selekoh fraser hill pun x ngeri..sebab kat sana banyak pokok..yg kat sini korang akan nampak rumah aje kat bawah tu..turun tu lalu kubur kristian pulak..hmm

sejak aku duduk umah along dan kije kat sini..pergi balik mmg nampak kawasan ni..aku rasa mmg cantik sangat..rasanya suatu hari nnti nk datang kat sini..alhamdulillah tercapai..tapi klu en somi ajak, x mo la naik lg..haish, ngeri betul..dari jauh mmg cantik..bila da datang, ropernya dekat ngan kubur..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan