Khamis, 5 Julai 2012

what's in my mind

hmm..jiwa kacau kah??he he..sesungguhnya penantian satu penyiksaankan..time2 ni lah pulak sistem ade sikit mengong..selagi x lepas, selagi tu jiwa kacau..ehh? serabut, berdebar? hai..kacau sungguh jiwa bila aku sudah melalut tah apa-apa ni..dah tu dengan mengantuknya sebab sarapan nasik lemak...hopefully penantian berakhir arini sebab sok nk coti-coti malaysia..yeay...lebih bersemangat utk esok sebenarnya..

malam ni mau sedia bahan kuah kacang..yg x pernah buat pun sebelum ni..harap2 jadik la..klu x jadik nnti, aku tukar ngan sambal udang..he he..en somi jgn banyak tanya tau..makan aje...

bila kata mau mandi tulam..pasti moncet yg terlebih excited..pg ni saje usik amoi..susah sangat nk bangun.."eh! panas ni,demamye? klu demam x bole mandi tulam tau..kena tiggal kat school ye"

amoi da nangis2.."tak demam..."katanya..

cuba klu ari biasa..asal aku tanya demam je..pasti jawab ha ah, kakak demam..nada org sakit..malas nk g sekolah la tu..bila fikirkan, itu mmg sifat semulajadi kanak2 kan..kita dulu pun sama je..pantang demam, jadik suka sbb x payah g sekolah..ms aku sekolah dulu x yah amek mc pun..surat pun x yah..cukup pesan kat kengkawan je..skang ni sume nk bukti kan..klu demam kena bg surat mc dokter kat sekolah..nnti rekod teruk pulak..tapi stakat sekolah tadika ni xdela..

hua..ngantuk ni...asik dengar era je..aku tukar best 104 pulak..rasa mcm zaman sekolah...siap teringat kenangan2 yg ada kat lagu tu..fuh,jadikla nama nya radio mengimbau kenangan..

ini kat kiddy's world taun dulu

tadi en somi dpt kupon ke kiddy's world lagi ngan kupon pool kat marriot...tiket free mmg nak la kan..last year ke kiddy's world, ok jugak..selesa sangat..kut2 dpt bilik exec suit pun best gak..tapi duenya ogos ni..mau tiap2 minggu ke marriot je nnti..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan