Jumaat, 3 Ogos 2012

gold coast morib-part sejuk ati

hmmm kehampaan pulak arini bila wit kwsp x masuk lg..hu hu..tp nasib baik jugak sebab cuaca da mula mendung...ni nk sambung entry gold coast part 2..punyerla lama..skang ada promo lg smpai end oktober..nk rancang coti ngan along..kena fix date betul2..kalau stakat 4 branak ni, amoi je yg kena check tarikh tu kena ke tak..

aku mmg x confirmkan bilik..so pasti da dapat bilik ngadap utan yg ade paya ni..alhamdulillah..mungkin paling best bilik ngadap pool..tapi pada aku yg anak tgh membesar ni..ini adelah terbaik..sebab moncet x teruja nk tengok kat beranda ni..risau tau..da le tingkat 7..satu hal pulak nk asik check mana moncetkan..elok aje tengok tv diaorg ni..

amoi yg tgh main angeli bird hp en somi..nampak hero tu?..sebenarnya dua2 da x sabar nk mandi tulam.."pampung" tu ms tido je x pegang..hai manja bucuk ni..

hmm cumel la sangat..en somi kata x mo potong pendek lg rambut ni..mcm makin nakal je bila potong rambut.. 

masa nk breakfast nampakla kaw pool...bole pulak stop.."nk mandi tulam..nk mandi tulam"..hadoii..anak2 namanya..x makn pun xpe...ni pondok utk makan2 smpai larut malam..ade bar bagai...

muka monyok sebab masih berjalan2 di tepi pantai..he he...saje je kenakan amoi..muka x smangat tu..

da ..jomla mandi tulam..
review kolamnya..cantik, best dan insyaallah slamat..sbb setiap gelongsor ade guard..kolam besar pun x bape dalam.."pampung" tu beli kat situ ..satu rm 5 je..tahan smpai skang sbb hero ttp pakai dlm keta..he he..ade sewa tube tapi cam x berbaloi..rm 20 sehari..letak barang pun merata..alhamdulillah barang still slamat..moncet??happy giler..amoi?asik ilang naik gelongsor kuning yg tinggi..da kena set mind yg amoi da jadi kakak besar..beza ngan tiara..tiara banyak kolam besar tp part gelongsor x bape..yg baru pun cam bahaya je utk amoi ni..

ni pantai morib..good

good lagi

good lagi..muka ngantuk..tido x lama..nk mandi tulam kan..

candid amoi..

ini dari segi pengalaman yg best..yg penting anak2 heppy..smpai skang ni, bila coti je ajak tido otel..amboi macam org kaya je bunyik nya..

tengokla bulan 9 ke 10 ke nk repeat balik ke sana..tapi mungkin dinner tu skip kut..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan