Jumaat, 3 Ogos 2012

main2 kat kiddy's world marriot

ari ahad nya pi kat sini lak..badan still penat tp sebab en somi da kata kat moncet nk g otel..ha.. kena la tunai janji..

nampak, good!

hero ni pandai ajela berkawan...hero tetap hero..stakat budak yg besar sikit dari dia xdehal..garang betul hero ni..

amoi main bola getah..hero takut giler kat bola getah besar tu.. menurun prangai en somi..apeya..

pas main sejam,sesi bergambar pulak..good lagi..sumenya good la..second day pose repeat lg..nk abeskan kupon..klu byr xdenye aku jejak kat sini..satu insiden yg xkan di lupakan..masa lif ke car park terbukak, hero lekapkan tangan kat pintu lif..tersepit 4 jari..gelabah betul aku..en somi da marah2..manela aku tau nk jadik..nasib baik pintu lif tu trus stuck & aku tolak2 pintu lif ..xkan nk tarik tangan hero pulakkan..x smpai sminit, tangan hero pun terlepas..nanges takut.."ibu, sakit.."  "itula, nnti jangan letak tangan kat situ"...tapi sakit apenya bila nk turun tangga sume nk sdiri..da xde nanges2..jadik natural..back to normal..hadoii..anak lelaki ku ini..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan