Selasa, 15 Januari 2013

piso-piso depan komuter kajang

hari sabtu yg padat..di mulakan dgn aktiviti beriadah di taman permainan..ade rasa lesu tp amoi nk sangat g taman, en somi pun ikut, kami 4 branak pun pegi naik keta..he he, bukan jalan kaki sbb  hajatnya nk basuh keta..

sarapan dan bershopping kejap di giant..balik umah basuh keta sdiri sebab carwash kat giant tengah reno..yg len cam penuh..berkilat keta, hasil cucian bersama..

kul 1 gerak ke majlis kawen opismate...amoi sibuk nk bawak balik baby..x dapat aku jumpa pengantin bila amoi tarik baju aku suh amek baby kecik tu..menangis sepanjang jln ke kereta...hadoi, sabar ajela..

smenjak ade anak 2 ni, prasaan malu tu da x sangat sbb anak menangis kat tempat awam adalah normal..so, let it be..jgn stress

balik umah cuci lantai porch pulak..penat..pas maghrib da terkulai..dekat kul 10, en somi tanya penat sangat ke..aku ingat dia nk jumpa kawan..aku kata ok je..tapi en somi ajak makan kat piso piso..eh! boleh aje..he he...


apsal la tutup mata pulak..xde flash pun...
fries kena order satu lg..berebut, bergaduh..itu standart..


ceria la sangat dapat makan kat luar...


en sominye bege bakar (ayam) biasa..


akunye lak..trase tamak gi tambah cheese..muak...mmg sedap..beza ngan bege bakar yg kat stesen ceras satu ketika dulu (da tutup)..dulu bege cam x cukup ingredient..yg ni mmg banjir sungguh..tapi mungkin simtom buatan org da start, aku rasa muak sangat..sblm tu en somi oder tauhu bakar..tapi da abes lupa nk snap..pedas, sakit tekak aku..

nmpak jus buah gelas besar sangat sedap..he he..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan