Rabu, 27 Mac 2013

tendangan dlm perut

hero sudah pandai cium kat mana aku suruh..sblm ni klu suruh cium dia yg hulur dahi je...smalam suruh cium pipi aku ni..kiri kanan kiri kanan...tetiba duk...dlm perut sudah tendang kuat....ait! marah ke apa ni...

utk pegnen kali ke-3 ni, baby kenit ni bole berpusing dgn sukarianya...ruang yg besar & perut ni mmg da besar pun...tp still bole pakai baju kurung...x rs mengah2 sbb kain x ketat lagi.. he he..

22/3 lepas da g check-up utk kali pertama...malas nk fikir, aku pilih kpmc sbb rekod dekat situ...pilih dr mimi..biasa la dr ni, nk gak refer ngan dr jamil...aku kata mau dr mimi jugak smpai beranak ..katanya ok..tp tetap rujuk dr jamil suh scan kut nnti...ok lah...harap2 dpt dr pompuan dan kali ni di permudahkan kelahirannya...

bawak pulak hero...masuk bilik dr, sana sini di usiknya...adoi, budak ni...last2 dr mintak kluar, bole main kat luar...sempatla en somi tengok baby kenit ni...ms tu 14 miggu da berpusing2 pun...alhamdulillah...tengok aktifnya die ni...bila kite ni da makin banyak ilmu pasal pegnen, mula la prasaan takut tu bertambah...aku slalu baca blog kehamilan dr zubaidi tu...ade entry pasal bermacam2 masalah kehamilan...berdoa sajalah, aku dan baby kenit ni sihat...

perlukah kena kerap update percintaan di fb

perlukah kita me war2kan setiap masa...oh i in love....
letak dekat fb, setiap stengah ke satu jam, re-update...

i love u
u are mine
semoga di murahkan rezeki kite berdua
indahnya kahwen bak kata ustaz kazim elyas

alahai sudah2 la update tu...muak ko tau..apa maksud update kat fb setiap jam macam ni kalau x nama nya menunjuk...hangin pulak aku...bila org tue bercinta dgn budak2..tapi peliknya budak tu xde pun update macam die ni...cukuplah sms,mms,pm,email skype & lain2 asalkan ianya antara ko berdua je...

tiap kali baca entry dia aku rasa nak muntah...last2 aku bg nasihat kat fb secara am..rs mcm trase kut..adela 2ke 3 hari senyap..pastu mula da balik ..aritu update pasal beli barang kawen...bagusla..mmg aku doa ko kawen cepat...& aku doa ko bahagia & no more update mual2 tu...

masa bercinta mmg segalanya indahkan...bukannya apa, mamat ni da 3x bercinta yg serius..yg x serius tu x koser aku nk tau...kali pertama macam jadik...sume sedara da kenal..tp x bape friendly...ingatkan jadik le...ms aku dan en somi masih teman tp mesra...then break...oklah muda lagikan...pastu 2 taun lepas, siap merisik ke johor ms raya pose...x lame pastu break...eh? pasal ape, x tau le...yg ni kali ke-3...harap2 jadik dan kekal...ye, spupu ku...

updatelah di fb secara berpada2..klu x jadik ko jugak yg malu...qada' dan qadar urusan Allah..bukannya klu ko da cinta giler, ianya jadik milik ko...

Khamis, 21 Mac 2013

Bawak hero g soping

First time entry guna tepon ni...kocik la,x bape selesa pulak rsnya.tp best ms type ni..arini & besok coti.. Lama betul rsnya x coti..asik kije je..penat tp puas sbb ianya settle & next unit bole proceed..jap g nk sogo..soping .. Bestnya.. Tp banyak utk moncetnya baju je..en somi nk bawak hero pulak..aku da warning siap2 ... Abg jaga tau.. Nasib la, nampak toys nnti pandai2 la..ok ready to go..