Rabu, 27 Mac 2013

perlukah kena kerap update percintaan di fb

perlukah kita me war2kan setiap masa...oh i in love....
letak dekat fb, setiap stengah ke satu jam, re-update...

i love u
u are mine
semoga di murahkan rezeki kite berdua
indahnya kahwen bak kata ustaz kazim elyas

alahai sudah2 la update tu...muak ko tau..apa maksud update kat fb setiap jam macam ni kalau x nama nya menunjuk...hangin pulak aku...bila org tue bercinta dgn budak2..tapi peliknya budak tu xde pun update macam die ni...cukuplah sms,mms,pm,email skype & lain2 asalkan ianya antara ko berdua je...

tiap kali baca entry dia aku rasa nak muntah...last2 aku bg nasihat kat fb secara am..rs mcm trase kut..adela 2ke 3 hari senyap..pastu mula da balik ..aritu update pasal beli barang kawen...bagusla..mmg aku doa ko kawen cepat...& aku doa ko bahagia & no more update mual2 tu...

masa bercinta mmg segalanya indahkan...bukannya apa, mamat ni da 3x bercinta yg serius..yg x serius tu x koser aku nk tau...kali pertama macam jadik...sume sedara da kenal..tp x bape friendly...ingatkan jadik le...ms aku dan en somi masih teman tp mesra...then break...oklah muda lagikan...pastu 2 taun lepas, siap merisik ke johor ms raya pose...x lame pastu break...eh? pasal ape, x tau le...yg ni kali ke-3...harap2 jadik dan kekal...ye, spupu ku...

updatelah di fb secara berpada2..klu x jadik ko jugak yg malu...qada' dan qadar urusan Allah..bukannya klu ko da cinta giler, ianya jadik milik ko...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan