Jumaat, 8 Ogos 2014

kursus btn ulu kenas perak

wahh lame btul punye kursus ni..bulan dua ni tau...abes sekolah smpai skang..asek la kursus btn...ingatkan da kompom kije da xde da btn ni..rupernye..hmm smpai pencenle gamaknyer...
 
sbbkan da ade pengalaman kursus ms hero kecik dulu, aku join kursus yg ini..ms ni en tembam baru 5 bulan..so mknan die cuma bfm aje...x perlu solid food..dia pun x kenal org sangat...& paling penting xde perkara penting pd ms ni..aku pun bg nama sbb nama x naik..
 
 
ni dlm dewan...kursus yg rilex..xde nk punctual sangat mcm yg sblm ni...aktiviti lasak cuma jungle tracking...xde stamina woii...tapi bole layan lg..Alhamdulillah..tp xdo line...jenuh carik line nk call..

 
selfie gitu...udara bersih sbb ade hutan & air sungai..

 
senyuman ibu-ibu anak kecik...x sabar nk balik..nk jumpa en tembam...ms ni en somi report moncet mmg tersangat baik kelakuannya..en somi amek cuti sbb nk jaga moncet waktu mlm sorang2..tp x sangka yg en somi x bg en tembam susu ms tengah mlm..tepuk2 suruh tido balik...alahai cian die..iyelah org x biasa jaga baby kecik..lain la kite ibu kan..
 
tapi bila aku smpai je...moncet da start da..prangai da tunjuk da...

 
kawasan nya memanjang ke belakang & bukit..fuhh penat berjalan..nk nyimpan susu bf..ini mungkin salah satu punca bfm aku merudum..pam bole pulak buat hal hal kat sini...stress btul..

 
kat kk..

 
pekene laksa sblm balik...x kene selera la pulak..dah tu takut2 nk mkn laksa..ms ni kan still bf kat en tembam..kang berangin pulak perut mamat tu...
 
apa-apa pun da lepas..lega rasanya..klu nama naik batch skang, en somi mesti stress menjaga en tembam..en tembam msti mkn nasi bubur blend...klu x dia akan meragam kelaparan ..biskut/nestum ni bole utk breakfast, mkn ptg je...
 
dgn prangai tmbahan die..da kenal org..asik nk dukung..asik nk panjat tangga..syukur da lepas kursusnya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan