Selasa, 2 Disember 2014

bekerja dari rumah

baru start hampir sebulan..setakat ini aku amat bersyukur...tiada lg balik lambat..tiada lagi ambil moncet malam2..tiada lg risau melampau bila hujan lebat..

sebelum ni mmg slalu sangat amek moncet mlm2..dgn berjalan kaki..klu en somi keje, aku terpaksa naik komuter & ambil teksi..teksi dekat kajang ni suka ambil penumpang penuh2 & anta pulak kawasan yg Nampak aje dekat2 tp ambil masa..biasanya aku yg paling last dia anta..elok2 smpai stesen kajang kul 6.20..naik teksi smpai umah 7.20..hooo stress.. tp itu aje yg ada..so hadap la..

aim aku adalah dpt lebih masa dgn moncet..sentiasa pahat dlm hati..I am working!..Alhamdulillah stat cukup & aku x stress sbb moncet tetap anta taska..cuma taun depan kene struggle skit..sbb hero ni da masuk tadika..

harapan aku..semuanya baik2 belaka..moga2 di permudahkan segala2nya..

semoga pengorbanan ini besar manisnya...

I luv my family

3 ulasan:

  1. tahniah dapat bekerja di rumah :) inshaallah semua akan lebih tersusun dan baik utk family.

    Salam kenal...Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan perkongsian tentang bisnes dari rumah dan macam2 lagi :)

    BalasPadam
  2. tahniah dah berhenti kerja....mmg la tu idaman almost mothers rasanya...

    feel free to visit and follow superpbchombi.blogspot.com

    BalasPadam
  3. haha..ila baru nak capai sebulan..stat harap2 cukup.. setahun punya entry baru nie comment kiki

    BalasPadam