Rabu, 8 April 2015

saya masih bekerja...hmmmm

ya aku masih bekerja...masih punya majikan iaitu satu perbadanan kerajaan..perbadanan yg memperkenalkan system work from home..untuk memberi sedikit kelonggaran..iaitu hanya perlu datang opis bila pihak opis suruh datang..

rasanya mcm out of mind klu brenti kije..fuhhh zaman GST ni..wah mau mkn apa..?..ya rezeki Allah bg tapi rsnya sekarang bukan lg masa utk aku struggle nk carik kije len..masa utk membesarkan anak2..memperbaiki kehidupan supaya masa pencen.. xde lg hutang itu & ini..Insya Allah kalau masih ada umur pada ketika itu..

yang komen pun org Shaklee..aku x minat..please..klu nk beli Shaklee ni dekat opis pun da ramai agen..utk jadik ahli tu x mo la..aku sdiri agen amway..walau x blanje, duit income amway masih di bank-in kan..mmg x banyak sbb x aktif..tp sape nk bg gitu-gitu je kan...

aku x minat & aku pun x bape support en somi aktif dlm amway sbb aku lebih suka masa tu guna utk family..klu kita asik bz..bila masa nk layan anak2..cukupla 10 jam sehari ni aku layan kije..next hours ni nak spent utk family & brehat..

ye..aim utk 2 tahun ni..more time for my family...pas 2 tahun..berlari kembali mengejar tren..wohaaaa

2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  2. haha.. Shaklee memang dah ramai.. dulu pun ada exopismate kita yg jadi ejen... baik support member yg kita memang dah kenal... bukan tak nak mengembangkan kenalan.. tapi bantulah yg lebih dekat yg lebih kita kenal..ye tak?

    GST nie memang laaaa effect..

    wfh memang buat hati tenang sikit... boleh sealu dgn khairy.. nie pun tgh buat keja.. rest sbb system suam2 kuku...

    BalasPadam